Financiële turnaround

Financiële turnaround

by Bart Kramer
“Soms zit het mee en soms zit het tegen”, maar als het vaker tegen zit dan mee, is het tijd om kritisch naar uw organisatie te kijken. Ook wanneer de omzet en marges al langere tijd vlak zijn of iets teruglopen, dan is het nodig om actie te ondernemen voordat er serieuze problemen ontstaan.

Niemand ontkomt eraan

Elk bedrijf zal vroeg of laat een keer in een crisis terecht komen. Als u zich dat realiseert, is er niets om u voor te schamen. Het is wel zaak om zo snel mogelijk de situatie te onderkennen en actie te ondernemen. Dit kunt u zelf doen, of u kunt experts inschakelen.

Experts in turnarounds

Zoals u expert bent op uw vakgebied, zo zijn wij experts in het assisteren bij een bedrijfsturnaround of financiële turnaround. Wij analyseren snel de onderneming en spreken met de betrokken personen in de organisatie. Daarna gaan wij samen met u aan de slag. Wij stellen vragen als “wat zijn de drijfveren achter de strategie?” en “wat vinden uw klanten goed en minder goed aan uw product of dienst?”.

Samen komen we zo snel tot de kern van het probleem. Daarna stellen wij een doel en maken een actieplan om dit doel te bereiken. Dit klinkt simpel, maar het is zeker niet eenvoudig.

Voordelen van onze dienstverlening

Ons team brengt veel kennis met zich mee

  • Ervaring in vele sectoren
  • Ervaring in alle disciplines, uiteenlopend van strategie en financiën tot operationele zaken
  • Bevlogen en actiegericht
team turnaround experts